My Love is Yours









Ramadhan Giveaway by Asma' Sah
Aug 5, 2013 | 12:15 AM | 2 comments




Pengumuman Senarai Pemenang Huda Syafiqah's 1st Giveaway
Jan 26, 2013 | 2:12 AM | 15 comments

Kata ganti nama diri untuk post ini  = saya . Lebih formal dan lebih sopan . HAHA . 

Assalamualaikum semua ,

Akhirnya , setelah sekian lama Pemenang untuk Huda Syafiqah's 1st Giveaway akan diumumumkan !
*Bunyi dram *

Tunggu duluuuuuuu !!
HAHAHA . Kacau line sat . Sebelum saya nak mengumumkan apa-apa , saya yang serba kekurangan ni nak meminta maaf atas sebarang kesalahan saya sepanjang GA ni . Minta maaf sangat-sangat , kalau ada peserta yang tertinggal ka , tak nampak ka , then tak dimasukkan dalam senarai peserta . Kalau ada peserta macam tu , saya minta maaf sangat-sangat . Saya ni hanyalah manusia biasa yang banyak kesilapan , lagipun peserta pun dah nak dekat 300 orang . Jadi , tak mungkinlah boleh check balik sorang-sorang . Lagipun , ada banyak komen-komen yang double la apalah . So , minta maaf sangat-sangat kalau ada yang tertinggal ka terdouble ka . Sorry ye ? Okay , satu lagi . Saya nak berTERIMA KASIH banyak-banyak kepada semua yang melibatkan diri dalam GA ni ( sponsors / peserta / dll ) . First of all , terima kasih banyak-banyak kepada para sponsors yang sudi taja GA ni walaupun ni GA pertama saya . Thank you very much sebab sudi percayakan saya . And TERIMA KASIH banyak-banyak juga kepada peserta GA ni . Mulanya , saya target 30 orang ja , saya pun takut jugak kalau penyertaan tak cukup 30 . Tapi saya beranikan juga diri untuk ambil risiko * tetiba pulak bahasa karangan * . And yang paling tak sangka , walaupun saya cakap target saya hanya minima 30 orang , sponsor-sponsor tetap bagi kepercayaan . * Terharu sat * . Saya tulis macam ni bukan untuk menunjuk-nunjuk , riak dan sebagainya . Tapi saya cuma nak blogger-blogger lain macam saya ni , beranikan diri ambil risiko , walaupun tu 1st GA anda . Okay , tu ja . Malas nak berleter lebih-lebih . Kan kena Anti pulak dengan hampa semua . HAHA . Okay-okay , boleh tengok senarai pemenang kat sini . Semua dipilih oleh Random.org kecuali untuk Top Referral . Dijamin telus dan adil . Kepada yang kurang bernasib baik tu , jangan putus asa . Insyaallah , mungkin ada rezeki lain nanti : )

- Sepasang baju peplum  × 1 . * AtenJarn *
151. http://jarikudiy.blogspot.com/

- Bohemian Watch kaler Baby Blue  × 1 . * TheSistersShoppingHouse *
11. http://sturyhistury.blogspot.com/

- Cenderamata special × 10 . * Anaziah Online Boutique *














115.http://wilmashana.blogspot.com/
270.http://lipstikpinkk.blogspot.com/
268.http://imimperfectneverland.blogspot.com/
227.http://idupsaia.blogspot.com/
37.http://loveletter99.blogspot.com/
141.http://sweetkimchiblossom.blogspot.com/
261.http://nycqhy.blogspot.com/
160.http://faratasyadiary.blogspot.com/
228.http://leyacasandra.blogspot.com/
171.http://feeraakira.blogspot.com/

- Tudung  Bawal Bead Sakura × 1 . * Angelinda Boutique *
60.http://littledaies-port.blogspot.com/

- Tudung × 1 . * Tudung Zahra *
174.http://bintuzainal14.blogspot.com/

- Sepasang kain Korean Cotton × 4 . * KayzlinaCollections *
125.http://aanayid.blogspot.com/
45.http://namikohoney.blogspot.com/
263.http://ordinaryone3.blogspot.com/
32.http://sicomotizati.blogspot.com/


- Pure Marine Collagen Gred AAA × 1 . * Miya Pure Marine Collagen *
248.http://bunkfacemylife.blogspot.com/

- Pure Marine Collagen Gred AA × 2 . * Miya Pure Marine Collagen *

57.http://girlbloggie.blogspot.com/
212.http://mysara-bilaakumenaip.blogspot.com/

- Pin Comel × 1 . * Comel Collection *
73.http://nurhanim-ehier.blogspot.com/

- Header comel × 2 . * Felt Craft Art *
157.http://farahcreamypuff.blogspot.com/
76.http://nurulnamasaya.blogspot.com/

- Name Keychain × 4 . * Arialicious Craft *










118.http://selamanya-dihati-ku.blogspot.com/
273.http://afna-in-da-house.blogspot.com/
31.http://p-standsforpenguin.blogspot.com/
24.http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/

- Cartoon Keychain × 2 . * Arialicious Craft *

235.http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/
61.http://ihanishaziqah.blogspot.com/

- Edit Full Blog + Header × 2 . * TehaaNFM *

7.http://nysalaptopdankeyboard.blogspot.com/
18.http://purplevio.blogspot.com/

- Doodle × 4 . * Nabihah Ahmad *












197.http://myera-join-sini.blogspot.com/
289.http://www.ratuzuleyqha.com/
64.http://storymrsorange.blogspot.com/
95.http://music-syasya95.blogspot.com/

TOP REFERRAL * Teddy Bear Murah *
Teddy Bear 0.8 Meter


Tahniah . Okay , kepada yang menang ni , boleh hantarkan butir-butir dan maklumat diri kepada sponsor hadiah yang ada dapat tulah . Link sponsor ada ditepi nama hadiah . Hantarkan maklumat seperti berikut :
Nama penuh :
No.Tel :

Alamat :
Link blog :

Jangan lupa maklumkan anda adalah pemenang GA ni , nanti sponsor ingat pembeli pulakk . HAHA . Dan maklumkan juga hadiah apa yang anda menang . Kalau boleh tu , printscreen sekali sebagai bukti . Lagi satu , kalau sponsor tu lambat balas mungkin dia sibuk . Jadi tolonglah bersabar . 

Kepada yang kurang bernasib baik tu , jangan sedih-sedih . Lain kali boleh cuba lagi . Terima kasih  kepada semua peserta dan sponsor-sponsor yang terlibat dalam GA ni . Saya dah cuba jalankan GA ni , sebaik dan seadil mungkin . Tapi , kalau ada juga yang tersalah , tersilap , saya minta maaf .

Itu ja . Assalamualaikum dan Adios !


Nota Kaki : Saya tidak bertanggungjawab atas mana-mana hadiah yang dijanjikan . Ini adalah antara peserta dan sponsor . Urusan saya sudah selesai . Terima Kasih .
Tarikh Tamat Huda Syafiqah's 1st Giveaway
Jan 4, 2013 | 1:00 AM | 9 comments

Assalamualaikum semua ,

Lama cek tak update kan ? Hmm , actually , Huda sibuk siket sekarang ni . Dengan pindah sekolahlah , apalah . Tapi tak pa , hari ni saja nak bagitau yang tarikh tamat Huda Syafiqah's 1st Giveaway sudah ditentukan iaitu pada 24 Januari 2013 jam 12 tengah malam . So , keesokkan harinya iaitu 25 Januari , hari Jumaat , cabutan akan diadakan dan pemenang akan diumumkan . Kemungkinan pada waktu petang atau malam . So , diharapkan peserta banyakkan bersabar . Disebabkan ramai yang masuk asrama , sebab tulah tarikh tu diubah . Sebenarnya , ramai yang minta GA ni tamat awal . Tapi , pikir-pikir balik lebih baik lanjutkan .

Satu lagi Huda nak cakap kat sini jelas terang lagi benderang * Ha ! Amik kau * peserta akan dipilih secara rawak oleh RANDOM.ORG * Ha ! Kan aku dah tulis besar gedabak tu ? * . Mesti korang pelik kan ? Kenapa Huda tulis macam ni ? Kenapa ? Sebab Huda tak suka orang yang suka bodek-bodek dan menggunakan orang lain hanya untuk kepentingan diri sendiri ! Tolonglah jangan bodek-bodek , jangan puji-puji semata-semata sebab nak menang . Huda boleh tau , sapa yang macam tu . Tapi minta maaflah kalau ada yang terasa , ataupun mungkin saya yang kerdil dan khilaf ni tersalah sangka . Tapi , tindakan anda tu * bukan semua peserta , tapi adalah seseorang * memang nampak sangat nak membodek . Tak payahlah nak menonjolkan diri . Encik Random tak boleh dirasuah okay ? Saya tak marah , tapi kalau kita nak buat sesuatu benda tu biarlah ikhlas . Bukan sebab nak dapat sesuatu kepentingan atau balasan . Sebab tu lah Huda guna Random.org . Bagi Huda , inilah pengadil yang paling adil . Huda tak mau jadi macam Pengadil Korea masa Malaysia vs Thailand * Eh , apasal masuk pasal bola pulakk ni ? * . Okay , Maaf kerana merapu , tujuan Huda tulis semua ni bukan untuk mengaibkan sesiapa . Cuma , nak bagitau Huda tak suka orang yang bermuka-muka . Bodeklah macam mana sekalipun , bukan saya yang memilih pemenang . Kalau nak bodek , pegi bodek si Encik Random tu . Dia pun dah lama tak berteman . HAHA . Okaylah , sorry-sorry kalau ada yang terasa . Marilah kita jadikan GA ni seadil-adilnya . Okay , dah letih berleter . Ingat tarikh ni ye ?

25 Januari 2013

Assalamualaikum .
Senarai Peserta Huda Syafiqah 's 1st Giveaway
Dec 29, 2012 | 6:24 AM | 37 comments

Assalamualaikum semua ,

Sorry lambat update . Actually nak tunggu banyak - banyak dulu . Lepas tu update sekaligus * Dah pemalas , memang macam tu * . HAHA . Okay , ni senarai peserta , siapa yang nama dia tak ada dalam ni boleh complain dekat shoutbox . Jangan risau , feel free to complain . Negara kita kan berdemokrasi . Jangan lupa undilah saya * ecewaahh ! Bajet menteri pulakk * . Tapi , siapa yang baru join tu , kalau nama dia tak ada tak payah la complain . Jangan risau , sehari dua lagi akan diupdatelah  . Kepada semua peserta , cek dah cuba follow balik . Peserta awal-awal tu bolehlah , tapi makin lama , semput jadinya . So , cek tak boleh nak follow balik semua orang buat masa ni , tapi cek dah visit semua . Cek busy siket sekarang ni , tengoklah kalau ada kesempatan cek akan cuba follow . Tapi cek tak janjilah , sebab banyak sangat . Okay , boleh tengok kat bawah . Colour dia tak jelas sangat kan , so tolong highlight supaya senang nak tengok . Sila guna Ctrl F untuk senang cari nama .

1.http://diarybudaktinggi.blogspot.com/
2.http://justforcontest.blogspot.com/
3. http://chibinani-chan.blogspot.com/
4.http://sitizawiah95.blogspot.com/
5.http://officialofaris.blogspot.com/
6. http://husninamohdrizal.blogspot.com/
7.http://nysalaptopdankeyboard.blogspot.com/
8.http://izmeejalilah.blogspot.com/
9.http://missyanaa.blogspot.com/
10.http://muslimahsejati96.blogspot.com/
11.http://sturyhistury.blogspot.com/
12.http://eymasushoppe.blogspot.com/
13.http://heszziym4.blogspot.com/
14.http://ohthrillers.blogspot.com/
15.http://bulatitucomell.blogspot.com/
16.http://teenagersareawesome.blogspot.com/
17.http://redz-epal.blogspot.com/2012/12/
18.http://purplevio.blogspot.com/
19.http://schazlynnfluvery.blogspot.com/
22.http://superdreamland.blogspot.com/
23.http://macune.blogspot.com/
24.http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/
25.http://bilasigadismengomel.blogspot.com/
26.http://unspokeneverdreams.blogspot.com/
27.http://hananhadila.blogspot.com/
28.http://nurhafizahpija.blogspot.com/
29.http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/
30.http://secretgardenga.blogspot.com/
31.http://p-standsforpenguin.blogspot.com/
32.http://sicomotizati.blogspot.com/
33.http://gagamiami12.blogspot.com/
34.http://shamimiejohari.blogspot.com/
35.http://iraathira.blogspot.com/
36.http://only-hana.blogspot.com/
37.http://loveletter99.blogspot.com/
38.http://leon-tree.blogspot.com/
39.http://chocofluxuryga.blogspot.com/
40.http://rightnot.blogspot.com/
41.http://cerita-aremira.blogspot.com/
42.http://lyanasstudio.blogspot.com/
43.http://budakmulutsenget.blogspot.com/
44.http://sabrina-purplelicious.blogspot.com/
45.http://namikohoney.blogspot.com/
46.http://shafinazaina.blogspot.com/
47.http://weney98.blogspot.com/
48.http://sayahitamputih.blogspot.com/
49.http://mynameisginger.blogspot.com/
50.http://itsmesyakieraa.blogspot.com/
51.http://ieyamieza.blogspot.com/
52.http://najiaidrina.blogspot.com/
53.http://hazirahc.blogspot.com/
54.http://amyfendi.blogspot.com/
55.http://lobakmerahjambu-syazwani.blogspot.com/
56.http://ordinaryalyaa.blogspot.com/
57.http://girlbloggie.blogspot.com/
58.http://itisstories.blogspot.com/
59.http://ayuinsyirah.blogspot.com/
60.http://littledaies-port.blogspot.com/
61.http://ihanishaziqah.blogspot.com/
62.http://ceritera-hatiku.blogspot.com/
63.http://aichrah.blogspot.com/
64.http://storymrsorange.blogspot.com/
65.http://shiydaaqma.blogspot.com/
66.http://norkebahagiaan.blogspot.com/
67.http://amisyasurayaramli.blogspot.com/
68.http://budakcutepinky.blogspot.com/
69.http://meezaad.blogspot.com/
70.http://pear-n-apple.blogspot.com/
71.http://liyaabloggies.blogspot.com/
72.http://inameowmew.blogspot.com/
73.http://nurhanim-ehier.blogspot.com/
74.http://shespinklover.blogspot.com/
75.http://pinkexia.blogspot.com/
76.http://nurulnamasaya.blogspot.com/
77.http://www.shahrildotcom.my/
78.http://lilifarah.blogspot.com/
79.http://annurgiveaway.blogspot.com/
80.http://sweet-as-mee.blogspot.com/
81.http://wanfarahnaimah.blogspot.com/
82.http://dax-gilegile.blogspot.com/
83.http://zulaizat.blogspot.com/
84.http://daxkechixsonly.blogspot.com/
85.http://sitinggistory.blogspot.com/
86.http://pyqa99.blogspot.com/
87.http://blognisayapunyer.blogspot.com/
88.http://aienstory-aien.blogspot.com/
89.http://www.hazirahmuslim.my/
90.http://chibbyabby.blogspot.com/
91.http://pinksolution91.blogspot.com/
92.http://www.miramashimaaru.com/
93.http://hanyainsanallahyanglemah.blogspot.com/
94.http://yayayasmin.blogspot.com/
95.http://music-syasya95.blogspot.com/
96.http://syueefyoora.blogspot.com/
97.http://diarie-s.blogspot.com/
98.http://aizanshazlin.blogspot.com/
99.http://syafikaatilialadyboss.blogspot.com/
100.http://cayunksheera.blogspot.com/
111.http://www.nurulakmal-enigma.blogspot.co.uk/
112.http://heartofshasha.blogspot.com/
113.http://nurulsyahira11.blogspot.com/
114.http://tunjuksitu.blogspot.com/
115.http://wilmashana.blogspot.com/
116.http://thestoryofmyne.blogspot.com/
117.http://khusyee03.blogspot.com/
118.http://selamanya-dihati-ku.blogspot.com/
119.http://nurulsyafiqahpunyablog.blogspot.com/
120.http://cuty-petuty.blogspot.com/
121.http://yayalurvelovitastory.blogspot.com/
122.http://nazatulasheera.blogspot.com/
123.http://fullwithmystoryonly.blogspot.com/
124.http://auniizzahjafri.blogspot.com/
125.http://aanayid.blogspot.com/
126.http://muhammadfaizasmadi.blogspot.com/
127.http://seneoritabaharin.blogspot.com/
128.http://atikahmnsr.blogspot.com/
129.http://zahrenn.blogspot.com/
130.http://sitinorhalizastory.blogspot.com/
131.http://starship-anishafinaz.blogspot.com/
132.http://haziqahkhadri.blogspot.com/
133.http://www.sheeraya.my/
134.http://faralalalala.blogspot.com/
135.http://just2makeyousmile.blogspot.com/
136.http://aisyah-mrs-pinky.blogspot.com/
137.http://sayasukanamafarhana.blogspot.com/
138.http://ahmatdaughters.blogspot.com/
139.http://inpiniteuo.blogspot.com/
140.http://spmcandidate95.blogspot.com/
141.http://sweetkimchiblossom.blogspot.com/
142.http://itsnanastory.blogspot.com/
143.http://meerasigadisapril.blogspot.com/
144.http://www.sigadismerah.my/
145.http://meizeizyrexyana.blogspot.com/
146.http://fatincool98.blogspot.com/
147.http://madihahzainal.blogspot.com/
148.http://husna-elana.blogspot.com/
149.http://sns-sitinur.blogspot.com/
150.http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/
151.http://jarikudiy.blogspot.com/
152.http://kemalijahhcomel.blogspot.com/
154.http://ceriterabudakbanjar.blogspot.com/
155.http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/
156.http://wanieseuk.blogspot.com/
157.http://farahcreamypuff.blogspot.com/
158.http://theaimiathirah.blogspot.com/
159.http://heymanisturosakgigi.blogspot.com/
160.http://faratasyadiary.blogspot.com/
161.http://dayanie202.blogspot.com/
162.http://babythatsmine.blogspot.com/
163.http://silkymania96.blogspot.com/
164.http://zanoeseungri.blogspot.com/
165.http://rahasiabelogaku.blogspot.com/
166.http://ejatt-akmal.blogspot.com/
167.http://wanuriizatiey.blogspot.com/
168.http://strawberrycoklatz.blogspot.com/
169.http://shahiraheyrah.blogspot.com/
170.http://liachoc.blogspot.com/
171.http://feeraakira.blogspot.com/
172.http://myblogismine-mar.blogspot.com/
173.http://gadistehoaislimau.blogspot.com/
174.http://bintuzainal14.blogspot.com/
175.http://adirahusna.blogspot.com/
176.http://cikannesweetyncool.blogspot.com/
177.http://morniingglorryy.blogspot.com/
178.http://wanyyminho.blogspot.com/
179.http://yanq-cweet.blogspot.com/
180.http://www.syuhadah.my/
181.http://aminahazam.blogspot.com/
182.http://nutyra.blogspot.com/
183.http://fadedmemories0811.blogspot.com/
184.http://izyanyancinnamon.blogspot.com/
185.http://anith-amalina.blogspot.com/
186.http://aqylanatasha.blogspot.com/
187.http://justpinkdiary.blogspot.com/
188.http://monstaaeiyra.blogspot.com/
189.http://therearemusicinme.blogspot.com/
190.http://nabilahhh-z.blogspot.com/
191.http://cek-asayangawak.blogspot.com/
192.http://sitiaisyahjapanie.blogspot.com/
193.http://akuedyedankoe.blogspot.com/
194.http://aliencomotyahoocom.blogspot.com/
195.http://akudanhatidia.blogspot.com/
196.http://red-smooth-live.blogspot.com/
197.http://myera-join-sini.blogspot.com/
198.http://zeirah-snoworld.blogspot.com/
199.http://nadrahzulkifly.blogspot.com/
200.http://nisahhh.blogspot.com/
211.http://khairunnadhirah99.blogspot.com/
212.http://mysara-bilaakumenaip.blogspot.com/
213.http://citerwana.blogspot.com/
214.http://miwaapandaii.blogspot.com/
215.http://lurun-niaraf.blogspot.com/
216.http://good-night-little-star.blogspot.com/
217.http://sikucingsengal.blogspot.com/
218.http://sweethoneyzz.blogspot.com/
219.http://saytoalhamdulillah.blogspot.com/
220.http://keymekeymoo.blogspot.com/
221.http://ardininurain.blogspot.com/
222.http://missperfect10diary.blogspot.com/
223.http://nynahusnina.blogspot.com/
224.http://nurumiera.blogspot.com/
225.http://gadisserbaboleh.blogspot.com/
226.http://bdox-crazy.blogspot.com/
227.http://idupsaia.blogspot.com/
228.http://leyacasandra.blogspot.com/
229.http://karismaizzah.blogspot.com/
230.http://wordmakemyhome.blogspot.com/
231.http://shyu-neendy.blogspot.com/
232.http://angellovesoldier.blogspot.com/
233.http://www.meesupergirl.my/
234.http://www.dyshasahhir.my/
235.http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/
236.kutahukuadamu99.blogspot.com/
237.http://nasrizfardisza.blogspot.com/
238.http://gadisblackforest.blogspot.com/
239.http://greennnpanda88contest.blogspot.com/
240.http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/
241.http://madihahchoklat.blogspot.com/
242.http://fkarmilabudakminatkartun.blogspot.com/
243.http://mymatatajam.blogspot.com/
244.http://iedaimmi2.blogspot.com/
245.http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/
246.http://mung2.blogspot.com/
247.http://magiesibudakkecik.blogspot.com/
248.http://bunkfacemylife.blogspot.com/
249.http://ceritahatikuu.blogspot.com/
250.http://hikayathiudpku.blogspot.com/
251.http://littlediaryzatty.blogspot.com/
252.http://andaikubercintalagi.blogspot.com/
253.http://gurlz-elm0.blogspot.com/
254.http://www.cikguaniq.my/
255.http://iezasmile.blogspot.com/
256.http://cik-misi.blogspot.com/
257.http://ilia-asya.blogspot.com/
258.http://hshamira.blogspot.com/
259.http://fatinhalid.blogspot.com/
260.http://babyriiristory.blogspot.com/
261.http://nycqhy.blogspot.com/
262.http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/
263.http://ordinaryone3.blogspot.com/
264.http://gadissukablog.blogspot.com/
265.http://kakitanganmengarut.blogspot.com/
266.http://husnamujahidah.blogspot.com/
267.http://systaahoneebunny.blogspot.com/
268.http://imimperfectneverland.blogspot.com/
269.http://fiqhummie.blogspot.com/
269.http://myfakesmiling.blogspot.com/
270.http://lipstikpinkk.blogspot.com/
271. http://aqumaryam.blogspot.com/
272.http://dunianuranisamar.blogspot.com/
273.http://afna-in-da-house.blogspot.com/
274.http://sheisdibaa.blogspot.com/
275.http://miseyz.blogspot.com/
276.http://sayahannan.blogspot.com/
278.http://nursyazana26.blogspot.com/
278.http://thekipaslipaslups.blogspot.com/
279.http://meandcontest.blogspot.com/
280.http://misschillax.blogspot.com/
281.http://cikgufaizcute.blogspot.com/
282.http://jantunghati93.blogspot.com/
283.http://insan03.blogspot.com/
284.http://meansdetermination.blogspot.com/
285.http://blogprincessshin.blogspot.com/
286.http://mweet-starshi.blogspot.com/
287.http://jejarimenaiplaju.blogspot.com/
288.http://maszull.blogspot.com/
289.http://www.ratuzuleyqha.com/
290.http://izzieizzam.blogspot.com/
291.http://kupukupucome.blogspot.com/
292.http://sya-mintzk-popgirl.blogspot.com/


Sesiapa yang link dia double tu tolong bagitau jugak , k ?

Mesti ramai yang terkejut kan " Aku dah ikut semua syarat , kenapa tak ada ? " . Okay , mai cek jelaskan . Kebanyakkan blog-blog yang tak disenaraikan disebabkan tak tag orang . Sesetengah tag , tapi tulis ayat macam ni " Saya tag semua follower saya and blogger kat malaysia " , "Saya tag orang yang tengah baca ni" . Tak boleh la macam tu , syarat dia kan jelas terang lagi benderang 'sekurang-kurang 3 rakan blogger' . So tak adillah untuk peserta lain yang susah payah pegi copy link orang tu , orang ni , paste pulak . Memang la nampak senang , tapi ada effort jugak kan ? Sesetengah pulak , tag ! Memang tag ! Tapi 2 orang je , tak cukup 3 orang . Mesti korang cakap cek ni strict sangat kan ? HAHA . Memang pun , sebab kalau boleh cek nak jadikan GA ni seadil-adilnya ! Kepada semua orang ni , cek dah tinggalkan komen di blog korang . Kalau dah tag , sila inform di shoutbox ataupun komen disini ya ? Nanti akan diupdate di senarai peserta . Sayang kalau tak tag , dah buat semua step dah kan ? Ada sesetengah tu yang dah siap printscreen kot . Sorrylah , menyusah korang je . Kepada yang dah siap semua step tu , mungkin cek ada tertinggal atau tak sengaja tak nampak . Sorrylah uolls * Bajet retis pulak aku ni * . Sila inform tau ! Maklumlah cek ni manusia biasa , mesti ada buat silap kan ? Okay ? Jelas ?  Ha , lupa nak bagitau . GA ni akan dilanjutkan tempohnya ,  boleh baca kat sini . Okay , tu ja , TQVM  sebab sudi dengar cek membebel : )


Nota Kaki : Number nilah yang akan digunakan untuk pemilihan pemenang di random.org .
Freebies : Header Eunhae ( Eunhyuk + Donghae )
Dec 17, 2012 | 10:16 PM | 2 comments

Assalamualaikum semua .

Hari ni Huda nak bagi Header Eunhae couple , ataupun Header Oppa-Oppa . Okay , boleh scroll ke bawah dan tengok-tengoklah ye ? Ada macam-macam kaler .








Oke . Ada tak yang berkenan di hati ? Kalau ada mai nak bagitau cara-cara nak ambik header ni .

Cara-caranya :
Step 1 :
Tekan je gambar tu untuk open in new tab .

Step 2 :
Lepas dah buka gambar tu dekat new tab , right click gambar tu dan Save lah !

Done : )


Nota Kaki : Kepada sapa-2 yang nak ambil tu , tinggallah komen siket . Bukan apa , just nak tau je header ni laku ke tak . Kalau laku nak buat lagi .